Happy Valentine's Day!!!

Hallo allemaal,

Even een kort berichtje van ons uit Oz. We hebben nog even geen tijd om uitgebreid verslag te doen, want we hebben weer zoveel meegemaakt!
We zijn gisteren terug gekomen uit Melbourne waar we 5 heerlijke dagen bij Henk en Marijke hebben gehad. Dit zijn vrienden van Ineke die over 1,5 week met mijn schoonouders komt. Het lijkt wel of we 3 weken vakantie hebben gehad, zoveel indrukken hebben we opgedaan! De eigenlijke reden om naar Melbourne te gaan was natuurlijk de IELTS-test (= Engelse test). Hij was weer behoorlijk zwaar maar ik hoop dat ik hem nu binnen heb!!! Maar volgens Henk zit dat wel goed, ik moet het eerst nog zien. Helaas, of gelukkig duurt het nog tot 24 februari voor ik de uitslag heb. Waarom ik gelukkig zeg? Nou ik ben vandaag eindelijk begonnen met werken!!!!! Onder bepaalde restricties mocht ik aan de slag ondanks dat ik mijn Engelse test nog niet binnen heb. De restricties houden in dat ik alleen mag werken als er een Consultant aanwezig is, dus nog geen nachtdiensten en ook geen avonddiensten in het weekend. Voor de eerste weken vind ik dat niet zo erg want dan kan ik er een beetje inkomen. De Spoed Eisende Hulp viel aanvankelijk een beetje tegen vanochtend aangezien het allemaal nogal oud is. Maar de patixc3xabntenpopulatie is erg leuk, de collega’s en supervisoren zijn heel aardig en het Engels valt ook niet tegen. Ze gebruiken alleen wel veel afkortingen, maar daar was ik al voor gewaarschuwd door collega’s die er al hadden gewerkt. 

Nou de rest van de update komt snel!

Voor nu willen wij iedereen een hele fijne en romantische Valentijnsdag wensen!

Heel veel groeten van Giso en Bianca

17 thoughts on “Happy Valentine's Day!!!

  1. Jeroen & Nicole

    Ik was al bang dat het niet goed met jullie ging.. Fijn om een heel verhaal van jullie te horen. Gelukkig spreken we jullie nog wel eens in de ochtend. Dus het was maar een beetje achterlopen 😉

    Gr. Jeroen & Nicole

    Reply
  2. Papa & Mama

    Hallo schatten uit australie, het is weer een heel verhaal. Leuk om het allemaal hier mee te maken in het koude kikkerland, ook zo met die foto’s erbij. nou luitjes de groeten van uit hier…… baai,baai.

    Reply
  3. Claudia van Strijen

    Toch maar gelijk even gekeken en er is gelukkig ook weer wat nieuws te lezen. Wat een mooie/leuke foto’s. Genieten doen jullie dus zeker.
    Groeten van Marco, Claudia, Bart, Anne en Eva

    Reply
  4. Richard en Simone en Jim

    Hoi Giso en Bianca,

    Ik weet niet of ik dit nu wel zo leuk vind om te lezen! Ik lees bijna alleen maar leuke dingen die ik ook wel zou willen doen. Nee hoor, te gek wat jullie allemaal doen en mee maken.
    Veel succes met het werken Bianca.

    Groetjes de van Vlietjes

    Reply
  5. PI

    Voor de laatste twee weken dat jullie ‘niet zoveel gedaan hebben’ hebben jullie toch niet stilgezeten. Tasmanie was erg leuk, maar eerlijk gezegd hebben wij jullie wel gemist hoor!!

    tot later
    PI

    Reply
  6. Danielle

    Ha Ozzies!
    Ik las van de week hier in de krant dat er bij jullie een ware hittegolf was….hier was het vandaag -23 graden….niet echt grappig meer, zeker niet met de wind erbij, dus ik stel het skieen nog even uit!!!! Goed om te horen dat alle werkgerelateerde dingen nu ook gaan lopen! Veel succes met alles en ik ben al benieuwd naar jullie volgende berichtje 🙂

    Ameritiés,
    Daan

    Reply
  7. wil bergkotte

    hoi Giso en Bianca,
    Gaaf vind ik jullie web-site.
    Leuk om al die verhalen te lezen en prachtige foto’s te bekijken.
    Groetjes en ik blijf jullie volgen.
    Wil.

    Reply
  8. Yvonne & Renxe9

    Hi badgasten!

    Volgens mij zijn jullie wel lekker aan het genieten in dat mooie Australië, ik geef jullie groot gelijk, lekker hoor. Jullie zijn ook al aardig aan verkleuren. Dat kan natuurlijk ook niet anders, het is daar super weer, bofkonten.

    Bianca wij willen jou in het bijzonder nog even heel veeeeel suc6 wensen met je test. Zet hem op!

    Groetjes en xxx Yvonne & René

    Reply
  9. Francis en Patricia

    Hoi Giso en Bianca,

    Hebben jullie weblog via Marco en Jessica gekregen en superleuk om jullie avonturen te volgen. Goed dat jullie zo genieten. Wij hebben ook nog een nieuwtje want Patricia is in verwachting! We zijn superblij en verwachten het kleine Wiegmannetje of Wiegvrouwtje in augustus.

    Bianca, succes met je test en geniet ze nog.

    Francis en Patricia

    Reply
  10. Vincent en Mary

    Hallo Bianca en Giso

    We hebben hier erg last van sneeuw en kou zeker aangezien we vorige week nog in 30 graden zaten! Wel even een omschakeling maar hebben een heerlijke vakantie gehad.

    Bianc we wilde je even heel veel succes wensen met je engelse examen! We denken aan je en duimen voor je! We hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt. We (vooral mary) zijn erg benieuwd naar het werken daar in het ziekenhuis. Over 2 weken ga ik naar Texas op studiereis en ben ook erg benieuwd hoe ze daar werken.

    Toi toi toi

    Liefs
    Vincent en Mary

    Reply
  11. cees judith tim

    hoi giso en bianca

    we genieten lekker met jullie belevingen mee.
    bianca heel veel succes
    groetejes cees judith en tim

    Reply
  12. Peter en Yvonne Holscher

    Hoi Giso en Bianca, Nu jullie visa rond zijn moet het ook met andere zaken lukken. Jullie optimisme zal zijn uitwerking niet missen. Carnaval in Zwaag was minder leuk dan anders, maar dat kwam ook omdat jullie ouders/schoonouders er niet bij konden zijn.
    We genieten van al jullie belevenissen.

    Reply
  13. Arno & Marjo

    Bianca,van harte gefeliciteerd, en nog wel cumlaude. Te gek joh. Nu is het tenminste zeker dat jullie kunnen blijven,en lekker volop werken,en natuurlijk genieten.De foto’s zijn in iedergeval prachtig.Tot mails en ook de groeten en felicitaties van Oma.

    Reply
  14. judith cees en tim

    he bianca
    te gek zeg,gefeliciteerd
    nu kan je eindelijk beginnen,met het doel waar jullie voor kwamen.
    groetjes van ons cees judith en tim

    Reply
  15. rob, annemiek en kids

    bianca, meid, een beetje laat van onze kant maar van harte gefeliciteerd. wat een heerlijk gevoel moet dat gegeven hebben.
    genieten jullie maar zoveel mogelijk want dan kunnen wij ook meegenieten.
    groetjes en een kusje van stefan en denise.

    Reply
  16. mike en mariska

    Yeap, gibi eindelijk is het zover afgelopen zondag heb ik dan twee vliegtickets gekocht bij ryanair voor een retourvlucht naar barcelona, 4 dgn er tussen uit in de witte sneeuw van Andorra, het moest er dan toch eens van komen dat ik een vliegticket kocht, heenreis is vanaf brussel en terug via Eindhoven, Ik weetzeker dat mariska en simone het heel erg naar hun zin zullen hebben in Andorra, wat dt je nu gibi dat ik in zo,n ding kruip !!! dan had je maar een comapil moeten achter laten voor me hahahahaha
    We missen jullie en kijken uit naar ons etentje in maart 2008 bij de corenmaet inmiddels diverse keren wezen eten en de warme geitenkaas met spek overgoten met honing is superrr al zal sonja bakker daar anders over denken, hahaha ben inmiddels 26 kilo kwijt en maris 21, we komen erwel hahaha veel plezier en tot mails mike en mariska dikke knuffel

    Reply

Leave a comment